Хостинг услуги

ЗОШТО ВЕБ ХОСТИНГ ОД iDesign.mk ?

IDesign.mk користи стабилни, брзи и безбедни веб хостинг сервери со NVMe дискови за екстремнa брзина на Вашите веб страници!

Хостинг

Ценовник

iDesign.mk ви нуди сигурни и брзи Linux веб хостинг планови со врвна 24/7 техничка поддршка.

Стартер

За оnline промоција на мали бизниси и
Google промоција
ден. 2000
 • Хостирање на 1 веб сајт.
 • 2 GB Простор
 • 2 емаил адреси
 • Поддршка 24/7
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 1024MB (1GB)
 • Процесорска моќ 1 јадро
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  

Стандард

За оnline промоција на средни бизниси и
Google промоција
ден. 3000
 • Хостирање до 2 вебстрани
 • 3 GB Простор
 • 5 емаил адреси
 • Поддршка 24/7
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 2048 MB (2GB)
 • Процесорска моќ 2 јадра
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  
топ понуда

Про

За оnline промоција на мали бизниси и
Google промоција
ден. 6000
 • Хостирање до 3 вебстрани
 • 10 GB Простор
 • 10 емаил адреси
 • Поддршка 24/7
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 4096MB (4GB)
 • Процесорска моќ 3 јадра
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •