SEO Оптимизација

Со SEO оптимизација – до подобар Google ранкинг

Сакате да добиете повеќе интернет таргетиран сообраќај и продажби? Започнете таму каде што започнуваат 95% од искуствата на Интернет – со пребарувачите .

SEO оптимизацијата е прилагодување на страниците за пребарувачите кои преку посебни алгоритми вреднуваат одредени содржини, и е од клучен значај како би се појавиле на Google, Yahoo , Yandex и Bing. За да привлечете повеќе посетители вршиме пасивна оптимизација (креирање XML sitemap, оптимизација на permalinks, конфигурирање на SEO додаток и слично.) 

Основна цена на оваа услуга е 3000 ден.

Дел од нашето портфолио